Informasi

  • Artikel Hartanah

TIPS HARTANAH RedhuanAzmi.

Flow Beli Rumah Subsale 📑 Buat kira-kira hartanah untuk semak KELAYAKAN, KEMAMPUAN dan SELAMAT beli rumah 🧱 Kaji rumah yang nak dibeli 📝 Sign borang pembelian 💰 Booking rumah 3% 📮 Apply pembiayaan 📝 Sign letter of offer 🔏 Dapatkan khidmat peguam 💰 Jelaskan baki bayaran deposit 7% kepada peguam yang dilantik 📑 Tandatangan SNP@SPAContinue reading “TIPS HARTANAH RedhuanAzmi.”

TIPS HARTANAH RedhuanAzmi

END FINANCING Apa itu EF (Pembiayaan Akhir) Apabila anda ingin membeli projek hartanah baru, biasanya persoalan tentang EF ini tiba-tiba akan popup dalam perbincangan anda dengan ejen hartanah. Jadi apakah EF dan apa maksudnya? Apa maksud EF? Singkatannya bermaksud Pembiayaan Akhir, atau dengan makna lain bank yang memberikan pembiayaan kepada peminjam untuk satu² projek secaraContinue reading “TIPS HARTANAH RedhuanAzmi”

Artikel Lengkap

CARA STRUKTUR HUTANG DENGAN BANK

A. Pinjaman Peribadi 25k (baki pinjaman RM8100 dgn tunggakan 7 bulan setelah diberhentikan kerja, company tutup) B. Akaun simpanan “Bank A” di bekukan(Court Garnishee Order) apabila mahu membuat bayaran melalui interbank giro drpd “Bank A” ke “Bank B” ( Pengajaran – Bayar pakai deposit machine di bank pemiutang untuk elak dikesan dimana duit kita disimpan)Continue reading “CARA STRUKTUR HUTANG DENGAN BANK”

KISAH BENAR : LELONG HARTANAH

Kisah Benar – SAKIT KANSER PUNCA SHOPLOT TEMPAT BERNIAGA RESTORAN KENA LELONG Saya, Tuan Mohd Laurel Mercado ingin berkongsi tragedi sedih tentang kisah tuan kedai yg di Lelong bulan lalu dengan penuh muslihat oleh pihak Bank & Lawyer pada awal bulan August, saya mendapat wasap dari seorang ejen hartanah dan menceritakan isu ini pada saya,Continue reading “KISAH BENAR : LELONG HARTANAH”

KONDO AT BANGI RM338K

Kondo Murah di area Bangi ⁉️ ✅ 💯% Full Loan🚗 5 minutes ke Bandar Baru Bangi🚗5 minutes ke KTM UKM🚗10 minutes ke UKM🚗 10 minutes ke GMI🚗 15 minutes ke MRT Facilities ‼️ ✅Playground✅BBQ Terrace✅Function Room✅Alfresco✅Gymnasium✅Swimming Pool✅Wading Pool✅Changing Room✅Landscape Terrace Packages ‼ ✖️ ZERO Downpayment🆓 SPA Legal Fees and disbursement fee🆓 Loan Agreement Fees andContinue reading “KONDO AT BANGI RM338K”

RUMAH TERES 1.5 TINGKAT GOPENG

Kadang2 tu.. terkezut jugak. Ramai jugak rupa2nya peminat 1.5 Tingkat ni.Mungkin design nya kot, tak serabut macam design 2 Tingkat, agaknya la.Tapi yang setingkat nya pun cantik jugak. Ruang entrance kat gate depan.. sama ajer luas nya.Tak perlu kerabat tangga. Tapi, ketinggian tangga untuk 1.5 tingkat ni, tak der la tinggi sangat. Just nice, bakContinue reading “RUMAH TERES 1.5 TINGKAT GOPENG”

The SPACE Ipoh

eCommerce Storage Hub The SPACE . Sangat Luas . HUB eCommerce Utara. Hubungan jarak daripada Kuala Lumpur sangat ekonomikal. Pembeli DALAM TALIAN BIASANYA SUKA BARANGAN YANG ADA DI DALAM NEGERI. Kerana jangkamasa penerimaan barang lebih cepat. Sebab itu di tawarkan ruang dengan kos yang sangat rendah serta beberapa pakej yang mengejutkan berbanding dengan kos buatContinue reading “The SPACE Ipoh”

%d bloggers like this: